Termeni și condiții de utilizare

Folosirea acestui site implică acceptarea acestui regulament privind termenii și condițiile de utilizare.

1. Definirea părților

1.1. VACANTAFARAAGENTIE.RO – site de idei de vacanțe DIY, care publică idei de călătorii pe cont propriu și servicii asociate călătoriilor pe cont propriu, prin legături (link-uri) către ENTITĂȚI TERȚE.

1.2. VIZITATOR – Persoana care accesează VACANTAFARAAGENTIE.RO prin intermediul unui navigator (browser) web și folosește informațiile publicate pe site în scopul organizării călătoriei pe cont propriu prin rezervarea în nume propriu a serviciilor la ENTITĂȚI TERȚE.

1.3. ENTITATE TERȚĂ – ENTITATEA TERȚĂ reprezintă orice site web, motor de căutare, motor de agregare al ofertelor sau portal de turism de unde se pot rezerva, achiziționa și achita de către VIZITATOR în nume propriu serviciile asociate unei călătorii pe cont propriu.

1.4. Călătorie pe cont propriu (vacanță DIY) – Vacanța pe cont propriu reprezintă o călătorie în care utilizatorul este direct responsabil pentru rezervarea și achiziționarea serviciilor asociate unei călătorii direct de la ENTITĂȚI TERȚE, incluzând aici, dar nu numai, bilete de avion, cazare, rent-a-car, transferuri, tururi, etc.

1.5. Idee de vacanță (ofertă de vacanță) – Un articol publicat pe VACANTAFARAAGENTIE.RO care poate include informații și link-uri către ENTITĂȚI TERȚE care oferă bilete de avion, cazare precum și alte servicii asociate călătoriilor.

1.6. Vacanță personalizată – O idee de vacanță DIY publicată în urma unei solicitări de la un VIZITATOR.

2. Despre VACANTAFARAAGENTIE.RO

2.1. VACANTAFARAAGENTIE.RO este un site care publică idei de vacanțe, zboruri, cazări și alte servicii asociate călătoriilor. VACANTAFARAAGENTIE.RO nu este agentie de turism, nu vinde bilete sau servicii de niciun fel, nu rezerva bilete sau servicii de niciun fel, nu intermediază tranzacții de niciun fel și nu prestează nici un fel de servicii sau schimburi comerciale către VIZITATORii acestui site.

2.2. Ideile (ofertele) de vacanță nu reprezintă o ofertă comercială fermă și exclud orice schimb comercial direct, monetar sau de altă natură, între VACANTAFARAAGENTIE.RO și VIZITATOR.

2.3. Prin rezervarea direct la ENTITATEA TERȚĂ a unui serviciu popularizat prin intermediul unei idei de vacanță publicată pe VACANTAFARAAGENTIE.RO, VIZITATORUL intră într-un contract legal direct cu ENTITATEA TERȚĂ respectivă. VACANTAFARAAGENTIE.RO nu intermediază niciodată plăți, tranzacții, contracte, dispute de orice fel între VIZITATOR și ENTITATEA TERȚĂ. Prin folosirea acestui site, VIZITATORUL acceptă implicit că VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate sau implicare în acel contract.

2.4. VACANTAFARAAGENTIE.RO oferă exclusiv servicii gratuite VIZITATORILOR și nu solicită acestora taxe sau comisioane pentru utilizarea site-ului. VACANTAFARAAGENTIE.RO nu vinde niciun fel de serviciu VIZITATORILOR.

2.5. Ideile de vacanțe personalizate sunt gratuite și vor fi publicate în limita timpului disponibil al administratorului paginii. VACANTAFARAAGENTIE.RO își rezervă dreptul de a nu publica anumite idei de vacanțe fără a fi obligat să justifice acest lucru. Ofertele de vacanțe personalizate nu sunt exclusive VIZITATORULUI care le-a solicitat, ele fiind publice din momentul publicării pe site.

3. Limitarea responsabilității

3.1. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de oricare și de toate garanțiile și declarațiile implicite (de exemplu, garanții implicite de vandabilitate, adecvare la un scop anume, acuratețe a datelor), nu garantează că serviciile vor funcționa fără întrerupere sau erori și furnizează informațiile publicate „ca atare” și „în funcție de disponibilitate”.

3.2. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de responsabilitatea privind contractele încheiate între VIZITATOR și un ENTITATE TERȚĂ, a clauzelor din contracte și la ducerea la bun sfârșit a respectivelor contracte.

3.3. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind acuratețea informațiilor publicate, aici incluzând, dar nelimitându-se la acuratețea pozelor, condițiilor de cazare, obiectivelor vizitate, a condițiilor meteo sau a prețurilor.

3.4. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind condițiile de cazare, cazări anulate sau modificate.

3.5. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind siguranța VIZITATORULUI în cadrul călătoriilor pe cont propriu.

3.6. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind zborurile anulate sau întârziate.

3.7. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind pierderi financiare sau de altă natură survenite înaintea, după sau în timpul vacanțelor pe cont propriu rezervate de către VIZITATOR în urma informațiilor publicate pe acest site.

3.8. VACANTAFARAAGENTIE.RO se exonerează de orice responsabilitate privind modificari ale prețurilor la ENTITĂȚI TERȚE, ideile de vacanțe publicate pe VACANTAFARAAGENTIE.RO fiind doar cu titlu de publicitate și nu de ofertă fermă.

4. Condiții de utilizare

4.1. Prin utilizarea site-ului VACANTAFARAAGENTIE.RO VIZITATORUL confirmă următoarele:

4.1.1. Că acceptă termenii și condițiile de utilizare a site-ului VACANTAFARAAGENTIE.RO.

4.1.2. Că are 18 ani împliniți la data accesării site-ului.

4.1.3. Că acceptă faptul că ideile de vacanță publicate sunt cu titlu de publicitate și nu de ofertă fermă.

4.1.4. Că nu va folosi informațiile publicate pe VACANTAFARAAGENTIE.RO în scopuri ilegale.

4.1.5. Că acceptă faptul că rezervarea unui serviciu la o ENTITATE TERȚĂ în urma informațiilor publicate pe acest site exonerează VACANTAFARAAGENTIE.RO precum și pe administratorii acestuia de orice responsabilitate privind acel serviciu și că site-ul VACANTAFARAAGENTIE.RO precum și administratorii acestuia nu pot interveni în contractul dintre VIZITATOR și ENTITATEA TERȚĂ, neavând nicio calitate în cadrul acestui contract.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

5.1. VACANTAFARAAGENTIE.RO stochează adresa de email a utilizatorilor înscriși pe lista de noutăți (Newsletter). Utilizatorii se pot dezabona în orice moment de la această listă prin intermediul link-ului de dezabonare sau contactându-ne prin intermediul secțiunii Contact.

5.2. VACANTAFARAAGENTIE.RO se angajează să respecte Politica de confidențialitate.