Unde las masina la plecarea in vacanta?

Cauti inca motive pentru care sa rezervi vacante DIY prin Vacanta fara agentie?

Inauguram azi o miniserie de articole cu motive pentru care te incurajam sa iti organizezi cu noi calatoriile pe cont propriu.

Incercam sa-ti oferim idei de vacante ieftine DIY cu plecari din majoritatea aeroporturilor din Romania si cazare decente la pret corect pentru cand ajungi la destinatie.

Un concediu reusit se traduce prin lipsa totala de griji.

Locuiesti in alt oras decat cel din care decoleaza avionul? Nici o grija! Partenerul nostru are grija de masinuta ta cat timp iti incarci bateriile in afara tarii. Si nu doar atat: in costul parcarii ai inclus transferul la si de la aeroport.

Cum functioneaza?

Esti din Ardeal, insa plecarea ta este din Bucuresti? Partenerul nostru te asteapta sa le accesezi pagina, sa introduci orasul de unde urmeaza sa decolezi si datele calatoriei tale. In cateva momente, iti va afisa o lista de parcari operationale in respectivul oras, disponibilitatea locurilor de parcare, precum si costul aferent.

Incepand de aici, tot ce mai trebuie sa faci este sa rezervi si sa astepti mailul de confirmare. Plata se face cash, la intoarcerea ta din calatorie. Simplu, nu?

Unde este localizata parcarea si cum dau de ei?

Adresa parcarii iti va fi comunicata in mailul de confirmare, odata cu voucherul de rezervare. Tot acolo vei putea gasi numarul lor de telefon, precum si coordonatele GPS.

Cum ajung de la parcare la aeroport si invers?

Majoritatea parcarilor de pe site-ul partenerului nostru ofera si serviciu de transfer la si de la aeroport inclus in costul parcarii. Ai ajuns la parcare, ai garat masina, ti-ai luat bagajele, le-ai urcat in masina de transfer, iar soferul te duce pana la aeroport, in fata intrarii de la terminalul de plecari.

La intoarcere, vei fi rugat sa-i suni de indata ce ai ajuns cu bagajele in terminalul de plecari. Exact acolo unde ai fost lasat la plecarea in calatorie, adica. In maxim 10-15 minute, masina va ajunge pentru transfer, in functie de traficul din zona.

Apeleaza la ei cu incredere, oricand ai nevoie. Asta facem si noi de fiecare data cand plecam in vacante!

***